Instalco Grup - SuperTools.ro

Categorii Produse

Newsletter

Curs Valutar BNR

Flux RSS

Nu exista date adaugate

Livrare si returnari

Livrare

Livrarea se face in urmatoarea zi lucratoare si costa 25 lei pentru coletele de pana la 10 kg. Pentru cele mai grele de 10kg se plateste 1 leu pentru fiecare kg in plus. Serviciile de transport se asigura cu URGENT Curier sau CARGUS sau cu transport propriu in cazul utilajelor mari. Comenzile efectuate vineri se livreaza luni (daca nu ne comunicati in mod expres ca doriti livrarea sambata).

Livrarea se face NUMAI pe teritoriul Romaniei, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid - Urgent Curier sau Cargus sau cu transport propriu. Astfel avem o durata a expedierii de 1-2 zile lucratoare in orasele mari, cu livrarea coletului la adresa dorita de dumneavoastra. Este ceea ce se cheama "next day delivery - door to door delivery".

Livrarea se face intre orele 9 - 15. Daca in acest interval orar nu sunteti acasa, va rugam sa indicati ca adresa de livrare adresa de la servici pentru a nu cauza intarzieri in livrare sau chiar nelivrarea comenzii.

Localitatile cuprinse in aria de acoperire a serviciului de curierat rapid sunt cele din lista colaboratorului nostru Urgent Curier si pot fi vizualizate la adresa:
http://urgent-curier.ro/258_locatii.html
Exista cazuri rare, independente de actiunile noastre, cand durata de expediere prin curier rapid poate depasi 24 (dar nu mai mult de 48) de ore.

Tarife de livrare - livrarea costa 25 lei prin Urgent Curier sau Cargus. Pentru coletele mai grele de 10kg se plateste 1 leu pentru fiecare kg in plus. 

 

Returnare


 

 

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati cadouri online. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Legislatia romana prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Totodata sunt stipulate urmatoarele "Consumatorul nu poate denunta unilateral contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid". Clientii supertools.ro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 10 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. supertools.ro va inapoia contravaloarea produselor comandate in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. 
Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Pentru a returna unul sau mai multe produse comandate, autentificati-va si accesati linkul "Returnare Produs". Completand acea pagina, ne notificati in termenii legali de dorinta dumneavoastra de retur si ne oferiti informatii despre cum va putem inapoia contravaloarea produselor comandate.

Daca doriti detalii suplimentare va rugam sa ne contactati.

 

 


AcasaAcasa

Cos  

(gol)

Reduceri

Toate reducerile

Top vanzari

  • GA9020
  • Telwin Dynamic 620 Start
GA9020R
-superflansa la modelele „F“ si...
Telwin Dynamic 620 Start
DYNAMIC620 START este un încărcător...
GA9040R
-polizor unghiular cu rezerva mare de putere...
HR2470
Durabilitate ridicata a mecanismului,...
Fierastrau circular pentru metale MBP1070/1-disc 400mm
Fierastrau pendular pentru metale cu disc...

Toate produsele top vanzari

Produse noi

Nici un produs nou în acest moment